chf Credeai ca nimeni nu stia despre intentia Bancii Centrale a Elvetiei vizavi de liberalizarea cursului CHF? E timpul sa te asezi bine pe scaun! Mai jos, iti arat dovada ca cine trebuia sa afle, a aflat din timp…

Absolut intamplator am dat peste un post pe Google Plus, scris pe 13 ianuarie 2015 de catre un user pe nume Algorex Schworer. Foarte pe scurt, Algorex este o companie de investitii financiare in zona Forex, cu sediul in… Zurich, Elvetia!

Iata ce scriau cei de la Algorex pe data de 13 ianuarie, respectiv cu doar 2 zile inainte de celebra miscare a Bancii Centrale a Elvetiei:

Schimbati Euro in CHF, in eventualitatea in care Banca Centrala a Elvetiei va decide sa isi schimbe politica de controlare a cursului francului elvetian. Daca vor decide sa pastreze politica actuala, CHF va continua sa mearga alaturi de Euro. Daca controlul va fi ridicat, bucurati-va de cresteri!

48 de ore mai tarziu, exact in ziua in care s-a anuntat decizia de liberalizare a francului elevetian, Algorex Schworer comenta sec: BINGO!

algorex

Asadar, elvetienii se asteptau ca la schimbari din partea SNB. Iar daca ei stiau, cu siguranta si jucatorii mari din piata erau informati. Asadar, cine a avut de pierdut (in afara de nefericitii care detin credite in CHF)? Ca de obicei, micii investitori, care nu aveau cum sa sesizeze tsunami-ul de la orizont…

Imparte aceasta informatie cu prietenii tai:

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare  |  Actualizare date personale
Sunt pe:

Mircea Iliescu

Investitor at Bursa de Valori Bucuresti
Investesc la Bursa din 2010. Din 2013 fac blogging@BVBescu.ro, unde povestesc despre greselile pe care le-am facut, strategiile pe care le-am testat si viziunea mea despre evolutia viitoare a Bursei. Promovez literatura si educatia copiilor si sunt pasionat de filatelie. Impreuna cu jumatatea mea mai buna, prestez servicii de web&social admin, webdesign, si SEO.
Mircea Iliescu
Sunt pe: