Cursul de Investitii la Bursa de Valori Bucuresti se muta in online!

Traim un moment in care “Impreuna” este sinonim, in mod ciudat, cu “Separati”, cu “Distantare sociala”. In aceasta perioada, incercam cu totii sa ne pastram un grad de normalitate, cautam modalitati de a continua sa facem ceea ce iubeam sa facem inainte de pandemie.

Astfel, ma bucur sa va anunt ca am gasit o modalitate excelenta de a ne intalni, de a interactiona, prin intermendiul SESIUNILOR DE CURS ONLINE!

Cum se va desfasura Cursul Online de Investitii la Bursa de Valori Bucuresti

Stiu ca multora dintre voi care nu locuiesc in Bucuresti le-a fost greu sa ajunga la Curs, din cauza limitarilor pe care le-a impus organizarea la o locatie fizica. Deseori am fost intrebat daca am programatat sesiuni de curs in diferite orase din tara. Acum, odata cu mutarea in online, aceste inconveniente dispar. Vom fi la doar un click distanta, indiferent de orasul sau tara in care te afli!

Cei care au participat pana acum la sesiunile de curs, stiu ca imi place foarte mult interactiunea cu cursantii, imi place sa ii cunosc si sa adaptez sesiunile de curs la nevoile si asteptarile lor. Am descoperit un mod in care vom putea continua aceasta interactiune intr-un mod similar! Veti primi un link pe adresa de e-mail prin care ne vom putea intalni simplu si sigur in cadrul sesiunii de curs fara sa fie nevoie sa va faceti un cont si fara proceduri complicate.

In cadrul seminarului, vom avea conexiune video si audio, veti avea acces vizual la suportul de curs si vom putea face live analize tehnice pe emitentii de la BVB, la fel ca in sesiunile din sala. Totodata, pe tot parcursul cursului veti putea pune intrebari, iar la final vom avea o sesiune de Q&A, unde va voi raspunde. Practic, vom avea o experienta apropiata de intalnirile fata in fata, ramanand, in acelasi timp, in siguranta.

Avand in vedere faptul ca online exista posibilitatea unei flexibilitati crescute, veti putea alege sa participati la una dintre cele 2 date de curs, una in cursul saptamanii – miercuri 29 aprilie (intre orele 18:00-21:00) -, cealalta in week-end – sambata 9 mai (intre orele 11:00-14:00).

La Cursul Online de Investitii la Bursa de Valori Bucuresti vom fi live in ambele sesiuni. Sesiunile nu vor fi inregistrate pentru a fi accesibile ulterior! Daca doriti sa participati, o puteti face doar in datile disponibile, completand formularul de inscriere de mai jos.

Despre ce vom vorbi la Cursul Online de Investitii la Bursa de Valori Bucuresti

Cursul dureaza 3 ore si este impartit in 3 sectiuni:

  • O sectiune de introducere in Piata de Capital, in care discutam despre cum investim la Bursa de Valori Bucuresti, ce strategii folosim in functie de asteptarile pe care le avem, cat de important este sa ne informam, de unde si cum o facem, instrumente si strategii pe care le folosim in procesul de investitie s.a. Avand in vedere situatia actuala, vom discuta despre care sunt riscurile generate de pandemia COVID-19 care pot afecta pe termen scurt si mediu companiile, in functie de sectorul de activitate.
  • O sectiune in care discutam despre Analiza tehnica si Analiza fundamentala si felul in care le aplicam; discutam despre indicatorii financiari si tehnicile pe care le folosim;
  • O sectiune care contine o parte practica importanta, de analiza tehnica efectuata live pe companiile listate. Vom analiza grafice, vom discuta scenarii de evolutie pentru emitentii analizati si veti putea intelege cum sa folositi simplu si usor, instrumentele de analiza tehnica.

Cine sustine cursul online de investitii la Bursa de Valori Bucuresti

Mircea Iliescu, BVBescu.ro, trainer educatie financiara, curs de investitii la bursa

Mircea Iliescu - Trainer & Financiar Advisor la BVBescu.ro

  • speaker la Forumul Investitorilor Individuali la Bursa de Valori Bucuresti (2016, 2018);
  • speaker in cadrul evenimentului The Power Table, organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti
  • investitor la Bursa de Valori Bucuresti din anul 2010;
  • am inceput sa investesc la Bursa intr-o perioada agitata, caracterizata de multa volatilitate. Am invatat foarte mult tranzactionand efectiv la Bursa si cautand metode si strategii de a face profit;
  • blogger pe BVBescu.ro din 2013;
  • autor al unor articole si opinii preluate de o serie de publicatii financiare, precum Wall-Street.ro, EduFin, Realitatea Financiara sau Profit.ro;
  • aparitii in emisiuni TV de profil realizate de analisti financiari importanti.

Pret: 495 lei

* plata se face prin virament bancar, proforma va fi emisa dupa ce vei completa formularul de comanda

Cat dureaza

3 ore

Cum

Videoconferinta online

Data

29 iunie 2020
ora 18:00 - 21:00

Pret

495 lei

Pentru curs vei avea nevoie de laptop contact [at] bvbescu.ro 0765.486.798 Bucuresti, Romania

Primesti un link de acces la sesiunea de curs pe adresa de e-mail, fara sa fie nevoie sa iti faci cont si fara proceduri complicate

Completeaza formularul de mai jos pentru a participa la cursul online, sau suna la 0765.486.798.

Datele din acest formular sunt necesare pentru emiterea facturii si a mentinerii comunicarii cu dvs. Ele nu vor fi in nici un fel folosite ulterior, instrainate sau prelucrate si nu vor fi stocate intr-o baza de date.

Sunt de acord* Camp obligatoriu de completat
Imparte aceasta informatie cu prietenii tai:

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare  |  Actualizare date personale
Mircea Iliescu
Sunt pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 8 =