Salut!

  • Daca ai ales Paypal, ca modalitate de plata, iti doresc Lectura placuta! Articolele Premium Info sunt deja disponibile si vei avea acces la ele pentru o perioada de 30 de zile.
  • Daca ai ales plata prin virament bancar, vei primi pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat, un mesaj cu factura proforma pentru plata abonamentului si detalii despre modalitatile de plata. Dupa efectuarea platii pentru abonamentul Premium Info vei primi acces la materialele dispobile in acest abonament.

Modalitati de plata a abonamentului Premium Info solicitat:

In acest moment se lucreaza la o solutie de plata online direct prin intermediul site-ului dar, din pacate, nu este inca finalizata.

  1. Poti sa achiti factura proforma prin online banking.
  2. In cazul in care nu ai un abonament de online banking, dar dispui de un cont Paypal, te rog sa ma contactezi prin formularul de mai jos, si iti voi oferi datele necesare pentru efectuarea platii prin aceasta metoda.
  3. Desigur, poti achita factura proforma si prin transfer bancar, mergand la o sucursala a bancii la care ai un cont bancar, sau printr-un ordin de plata, in cea mai apropiata sucursala Banca Transilvania de casa ta.
Iti multumesc pentru interesul legat de informatiile oferite de site-ul BVBescu.ro!
Mircea Iliescu
Trainer & Finacial Advisor