mircea-iliescu-bust-2

Sa facem cunostinta...

Mircea Iliescu

Trainer & Financiar Advisor

BVBescu.ro este site-ul meu de investitor la Bursa! Numele meu este Mircea Iliescu si  tranzactionez de peste 10 ani in Ringul de la Bucuresti si am trecut prin multe. De-a lungul timpului am obtinut castiguri importante, dar am suferit si pierderi dureroase. Mai presus de toate, am invatat. Am invatat cum sa obtin profit din tranzactiile pe care le fac, cand sa cumpar si sa vand si cum sa evit multe dintre greselile pe care le poti face si iti pot termina cariera de trader inainte de a incepe.

Pe bvbescu.ro iti ofer toata experienta mea la Bursa. Aici gasesti detalii si sfaturi despre cum sa tranzactionezi la Bursa de Valori Bucuresti, analize tehnice alte diferitelor companii, trenduri si articole despre Bursa.

Pentru mesaje sau propuneri de colaborare ma poti contacta la:

E-mail: adresa

Imi doresc ca fiecare roman sa deprinda un grad suficient de educatie financiara pentru a deveni independent financiar, la un anumit moment in viata, pentru/ a-si asigura un trai decent si lipsit de griji la batranete….

sunt investitor la Bursa de Valori Bucuresti din anul 2010;

am inceput sa investesc la Bursa intr-o perioada agitata, caracterizata de multa volatilitate. Am invatat foarte mult tranzactionand efectiv la Bursa si cautand metode si strategii de a face profit;

blogger pe BVBescu.ro din 2013;

realizator si speaker in cadrul Cursului “Investeste la Bursa de Valori Bucuresti”, un eveniment organizat in 6 editii in anul 2019.

speaker la Forumul Investitorilor Individuali la Bursa de Valori Bucuresti (2016, 2018);

autor al unor articole si opinii preluate de o serie de publicatii financiare, precum Wall-Street.ro, EduFin, Realitatea Financiara sau Profit.ro;

Articole din site au fost preluate de:

sigla-bvbescu-ro-2020

Proiect nominalizat in categoria “Societatea/organizatia cu cea mai mare implicare in programele de educatie financiara” la Premiile Edufin 2019

autoritatea-pentru-supraveghere-financiara-asf

Hai sa ne imprietenim! Te astept in Comunitatea BVBescu.ro

  1. Sunt deja aproape 1.000 de abonati care primesc intotdeauna primii ce public pe blog!
  2. Iti voi respecta intimitatea: adresa ta de e-mail va ramane privata! Nu iti voi trimite niciodata continut neadecvat si nu o voi face publica unei terte parti.
  3. Vei primi cel mult 1-3 e-mail-uri pe saptamana, in functie de cat de mult voi scrie.
  4. Inscrierea la Newsletter-ul BVBescu.ro este gratuita. Dupa ce vei confirma inscrierea la Newsletter, vei putea downloada gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale