Incepand de astazi, companiile listate la Bursa isi vor face publice rezultatele financiare pe anul 2013. In urmatoarele doua saptamani, vom afla cine a castigat mai mult decat anul trecut si care sunt dividendele ce vor fi propuse spre a fi distribuite in acest an actionarilor.

Primii care isi vor prezenta bilantul pe anul trecut vor fi producatorul de piese auto Compa S.A (CMP) si SIF Muntenia (SIF 4). Vor urmaBursa de Valori BUcuresti (BVB), pe data de 11, BRD (12 februarie) si Fondul Proprietatea (FP), respectiv Banca Transilvania (13 februarie). Lista “greilor” de la Bursa este completata de:

14 februarie
Biofarm (BIO), SSIF Broker S.A. (BRK), Zentiva (SCD) si SIF Transilvania (SIF 3)

17 februarie
Rompetrol Well Services S.A. (PTR), Rompetrol Rafinare S.A. (RRC), Oil Terminal (OIL), SIF Banat crisana (SIF 1), SIF Moldova (SIF 2), , SIF Oltenia (SIF 5), Transgaz (TGN) si Transelectica (TEL)

19 februarie
OMV Petrom (SNP)

27 februarie
Romgaz S.A. (SNG)

28 februarie
Erste Bank – BCR (EBS) si Nuclearelectica (SNN)

Rezultate peste asteptari se asteapta si anul acesta din partea OMV Petrom si Romgaz. Va fi foarte interesant insa de urmarit profiturile obtinute de Broker Cluj, Banca Transilvania, Nuclearelectica, Fondul Proprietatea si, bineinteles, cele cinci SIF-uri.

Imparte aceasta informatie cu prietenii tai:

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare  |  Actualizare date personale
Sunt pe:

Mircea Iliescu

Investitor at Bursa de Valori Bucuresti
Investesc la Bursa din 2010. Din 2013 fac blogging@BVBescu.ro, unde povestesc despre greselile pe care le-am facut, strategiile pe care le-am testat si viziunea mea despre evolutia viitoare a Bursei. Promovez literatura si educatia copiilor si sunt pasionat de filatelie. Impreuna cu jumatatea mea mai buna, prestez servicii de web&social admin, webdesign, si SEO.
Mircea Iliescu
Sunt pe: