Care vor fi actiunile care vor avea cele mai bune randamente in 2014?

stock-market8Cele 5 SIF-uri, Banca Transilvania, Electrica sau BRD sunt doar cateva dintre blue chips-urile care ar putea sa straluceasca la Bursa in acest an. Tu pe cine vezi in scaunul de vedeta in 2014? Spune-mi parerea ta aici!

 

online poll by Opinion Stage

Imparte aceasta informatie cu prietenii tai:

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare  |  Actualizare date personale
Mircea Iliescu
Sunt pe:

3 thoughts on “Care vor fi actiunile care vor avea cele mai bune randamente in 2014?

 1. Hello,
  Ne-ati obisnuit cu articole bune, dar acesta este cam subtirel, am dori mai multe informatii in sugestiile dumneavoastra.

  Eu cred ca scaderea SNG de saptamana asta a creat o buna oportunitate la cumparare, pretul oscileaza momentan in jurul valorii de 34,1 se poate sa asistam la un trend descendent pana in jurul valorii de 33 si am putea cumpara.

  Pe de alta pare SNN nu a miscat de cateva saptamani si tind sa cred ca se acumuleaza stred in jurul valorii 8lei pe actiune.
  Fie vom asista la o crestere spectaculoasa sau pretul se poate prabusi.

  1. Asa este. Pregatesc ceva nou in aceste zile. Eu nu sunt fan nici SNN si nici SNG. Am observat ca societatile din domeniul energetic se misca, in general, intr-un range de 10%, ceea ce – pentru mine – nu prezinta interes. Un profit de 10% se poate face la Bursa de Valori Bucuresti chiar si in cateva zile, daca te tin nervii sa investesti atunci cand una dintre actiunile importante face minime. Si dau aici ca exemplu Banca Transilvania (TLV), care a crescut 12% in doar 4 zile, la inceputul acestei luni. Evident, bunul simt spune ca la capatul unui raliu de acest fel, vinzi si incasezi profitul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × three =