In cadrul platformei de tranzactionare ai posibilitatea sa iti faci liste cu actiunile pe care le urmaresti. Aici vezi in timp real cum evolueaza ele si primesti informatii despre spread (diferenta dintre bid si ask – pretul la care vor traderii din piata sa cumpere, respectiv sa vanda).

La Bursa de Valori Bucuresti se tranzactioneaza in acest moment 87 de titluri autohtone plus o serie intreaga de titluri importante din Europa si SUA – Daimler, Google, Facebook s.a. Listele sunt bune pentru ca, in loc sa ai in fata o mare de simboluri, tu le poti urmari doar pe care le iei in considerare pentru un viitor portofoliu. De exemplu, eu am o lista cu 16 blue-chips-uri pe care le consider atractive sau cu potential investitional, conform profilului meu de risc ca si trader.

Lista mea de blue-chip-uri pe care le urmaresc constant contine cele 5 SIF-uri, Fondul Proprietatea (FP), Banca Transilvania (TLV), OMV Petrom (SNP), Bursa de Valori Bucuresti (BVB), Erste Bank (EBS), Nuclearelectrica (SNN), Romgaz (SNG) si BRD (BRD).

Tu ce parere ai? Spune-le si prietenilor tai

Imparte aceasta informatie cu prietenii tai:

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare  |  Actualizare date personale
Sunt pe:

Mircea Iliescu

Investitor at Bursa de Valori Bucuresti
Investesc la Bursa din 2010. Din 2013 fac blogging@BVBescu.ro, unde povestesc despre greselile pe care le-am facut, strategiile pe care le-am testat si viziunea mea despre evolutia viitoare a Bursei. Promovez literatura si educatia copiilor si sunt pasionat de filatelie. Impreuna cu jumatatea mea mai buna, prestez servicii de web&social admin, webdesign, si SEO.
Mircea Iliescu
Sunt pe: