8 companii se pregatesc sa vina la Bursa in perioada urmatoare!

In cadrul evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele pe T2 2020 și cum investim am discutat cu Stefan Musgociu – Specialist Business Development si Marketing la Bursa de Valori Bucuresti despre care sunt companiile care se pregatesc sa vina la Bursa in perioada urmatoare, dar si despre planurile BVB pentru perioada urmatoare.

Desi ne-am fi asteptat ca, in perioada complicata pe care o traversam, planurile de listare ale companiilor sa fie puse in asteptare, in mod surprinzator, conform reprezentantului Bursei de Valori Bucuresti, un numar record de emitenti se pregatesc sa vina pe piata de la Bucuresti. Astfel, ar fi vorba de nu mai putin de 8 companii, reprezentand diferite zone de activitate, precum tehnologie, luxury sau bricolaj.

Stefan Musgociu precizeaza: “Este vorba despre 8 companii, unele le stiti, la altele probabil multi sunteti deja clientii lor. Majoritatea sunt pentru sistemul multilateral de tranzactionare. Avem Agroland, care au venit, initial, cu obligatiuni si urmeaza ca spre finalul anului sa faca o majorare de capital si, probabil, la inceputul anului viitor sa vedem si listarea efectiva.
Pe Holde Agri Invest toata lumea care a subscris ii asteapta, inclusiv cei care nu au apucat inca sa subscrie in cele 2 runde de finantare.
O alta companie interesanta este 2Performant care, cel putin in Europa, nu cred ca exista ceva similar. Ei se ocupa de marketing afiliat si influencer marketing si spuneau, la un moment dat, ca ceea ce fac ei este tot un fel de Bursa. Doar ca, daca pe Piata de capital se tranzactioneaza actiuni si obligatiuni, la ei se tranzactioneaza publicitate, intre influenceri si ceilalti oameni de marketing si companii.

Mai avem cateva companii pe care, probabil, le stiti. Laptaria cu Caimac este una dintre ele. Sectorul de tehnologie este interesat de Bursa, SafeTech, 2Performant sunt 2 nume care au iesit deja in fata. Vom avea si Nemo Express, companie de curierat, Cellini, sa vedem cat de repede vor face pasul sa listeze obligatiunile si Mam Bricolaj, despre care a m vazut ca investitorii au fost foarte interesati.

A 3-a editie a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele pe T2 2020 și cum investim a fost organizata online. Partenerii evenimentului au fost Bursa de Valori Bucuresti si SSIF Goldring S.A., Dendrio (pentru partea de logistica), Financial Intelligence si Finzoom (Parteneri media).

Urmareste mai jos inregistrarea celei de-a 3-a editii a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele pe T2 2020 și cum investim

Imparte aceasta informatie cu prietenii tai:

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare  |  Actualizare date personale
Mircea Iliescu
Sunt pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =