Buying signals: 3 companii de la BVB se pregatesc de raliu!

Bursa de Valori Bucuresti se afla intr-un moment excelent, primul dupa foarte mult timp. Majoritatea actiunilor importante au dat deja semnalul inceputului de raliu. Inceputul acestei saptamani mai adauga trei companii in randul celor care au dat semnale de intrare la cumparare.

Broker Cluj

buying-signal-brk-20150215

SSIF-ul trece printr-o perioada negativa accentuata. In 6 luni, cotatiile BRK au priedut peste 20%. Dupa o perioada de stabilizare, sedinta de vineri a adus un prim semn pozitiv. Cotatia BRK a reusit sa strapunga limita superioara a canalului de trend descendent, pe un volum de tranzactionare ceva mai ridicat fata de cel obisnuit. Daca BRK va reusi sa treaca si de pragul psihologic de la 0,11 lei, este posibil sa vedem o recuperare pana in zona 0,125 lei sau chiar a maximelor de la 0,135-0,14 lei. In scenariul negativ, BRK revine in jurul valorii de 0,10 lei. Mai jos de acest prag vom avea o noua corectie pana la 0,09 lei – minimul istoric absolut.

Erste Bank

buying-signal-ebs-20150215

Am anuntat cresterile Erste si in urma cu cateva zile. Totusi, evolutia din ultima saptamana a emitentului austriac a depasit orice asteptari. EBS a castigat 12% in doar 5 sedinte de tranzactionare si se apropie de cotatiile din zilele dinaintea corectiei de 20% din luna iulie 2014. Dupa cum se poate observa pe grafic, EBS a dat inca un semnal pozitiv dupa ce joi a reusit sa strapunga cu succes (se pare) canalul de trend pozitiv pe care se afla inca din luna octombrie. Daca semnalul se va confirma, prima oprire se gaseste in zona 110-113 lei, dar nu este deloc exclus ca, in conditiile pastrarii optimismului in piata, sa revina catre maximele de la 130 lei.

SIF Transilvania

buying-signal-sif3-20150215

La inceputul lunii previzionam ca daca SIF 3 va trece de 0,26 lei, este posibil sa vedem o recuperare pana in zona 0,30 lei. Vineri, cotatiile fondului de investitii au inchis la 0,2725 lei, oferind un semnal puternic de intoarcere a trendului negativ. Avand in vedere ca miscarea s-a petrecut pe volume peste media, daca piata ramane optimista, SIF 3 poate fi un emitent cu potential bun de castig pe termen scurt.

Imparte aceasta informatie cu prietenii tai:

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare  |  Actualizare date personale
Mircea Iliescu
Sunt pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × one =