Toti traderii recomanda acest lucru! Si este una dintre putinele recomandari facute de ei cu care sunt 100% de acord! Sistemul tau de investire trebuie sa tina cont in primul rand de tipul personalitatii tale.

Daca esti o persoana conservatoare, iti recomand sa cumperi actiuni solide, pe care sa le pastrezi pe o perioada mai indelungata. Ai grija, insa: in momentul in care piata se corecteaza, vinde actiunile fara sa regreti! Altfel, vei ajunge sa pierzi tot castigul acumulat pana in acel punct sau, mai rau, exista posibilitatea sa ramai cu o pierdere substantiala in contul tau de tranzactionare!

Daca ai un apetit crescut pentru risc, poti incerca sa cumperi si sa vinzi in perioda scurte de timp – cateva zile sau cateva saptamani. Atentie, insa: in acest caz trebuie sa iti calculezi actiunile astfel in cat sa cumperi cat mai aproape de finalul corectiei si sa vinzi in preajma maximelor, pe finalul de raliu. Daca doresti sa incerci acest sistem de investire, ar fi bine ca inainte sa prinzi putina experienta ca trader la bursa…

Tu ce parere ai? Spune-le si prietenilor tai

Imparte aceasta informatie cu prietenii tai:

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare  |  Actualizare date personale
Sunt pe:

Mircea Iliescu

Investitor at Bursa de Valori Bucuresti
Investesc la Bursa din 2010. Din 2013 fac blogging@BVBescu.ro, unde povestesc despre greselile pe care le-am facut, strategiile pe care le-am testat si viziunea mea despre evolutia viitoare a Bursei. Promovez literatura si educatia copiilor si sunt pasionat de filatelie. Impreuna cu jumatatea mea mai buna, prestez servicii de web&social admin, webdesign, si SEO.
Mircea Iliescu
Sunt pe: