Investitorii la Bursa se impart in doua mari tabere: taurii si ursii. Taurii sunt optimisti, extrovertiti, gata oricand sa parieze pe castig si mereu dornici de raliu. De partea cealalta, Ursii vad mereu partea goala a paharului si sunt de parere ca lucrurile nu se pot indrepta decat spre mai rau.

Tu esti cel care hotaraste de ce parte te situezi, iar decizia ta va tine in mare masura cont si de tipul personalitatii tale. In oricare dintre cele doua tabere te vei situa, cel mai important este sa tii cont in primul rand de flerul si de judecata ta. Si, mai ales, sa fii onest cu tine insuti si sa recunosti deschis in ce masura intuitia si gandirea iti ofera o perspectiva corecta. La Bursa, acest amanunt poate face diferenta intre castigurile fabuloase si pierderile impresionante.

Tu ce parere ai? Spune-le si prietenilor tai

Imparte aceasta informatie cu prietenii tai:

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare  |  Actualizare date personale
Sunt pe:

Mircea Iliescu

Investitor at Bursa de Valori Bucuresti
Investesc la Bursa din 2010. Din 2013 fac blogging@BVBescu.ro, unde povestesc despre greselile pe care le-am facut, strategiile pe care le-am testat si viziunea mea despre evolutia viitoare a Bursei. Promovez literatura si educatia copiilor si sunt pasionat de filatelie. Impreuna cu jumatatea mea mai buna, prestez servicii de web&social admin, webdesign, si SEO.
Mircea Iliescu
Sunt pe: