Aceasta este intrebarea de 1.000 de puncte… Raspunsul valoreaza si mai mult, pentru ca Erste (BCR) a crescut, in total, ieri si astazi 13%! Super-analistii de la Ziarul Financiar nu par sa stie nimic, altfel nu inteleg ce motiv ar avea sa nu publice nimic pe aceasta tema.

Nici macar cei de la ZFcorporate – unde abonamentul lunar iti scoate din buzunar o suma suficient de consistenta cat sa te ia cu lesin – nu par sa aiba vreo idee. Capital.ro tace malc, la fel si money.ro si wall-street.ro. Si atunci, ma intreb si eu ca in Caragiale: eu ce fac, mai cumpar astazi Erste sau nu? Probabil ca nu. La +13%, ar trebui sa vedem si ceva marcari de profit. Asa ca lacrimez usor la gandul ca am ratat o alta sansa frumoasa, din cauza lipsei de informatie din piata…

Imparte aceasta informatie cu prietenii tai:

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare  |  Actualizare date personale
Sunt pe:

Mircea Iliescu

Investitor at Bursa de Valori Bucuresti
Investesc la Bursa din 2010. Din 2013 fac blogging@BVBescu.ro, unde povestesc despre greselile pe care le-am facut, strategiile pe care le-am testat si viziunea mea despre evolutia viitoare a Bursei. Promovez literatura si educatia copiilor si sunt pasionat de filatelie. Impreuna cu jumatatea mea mai buna, prestez servicii de web&social admin, webdesign, si SEO.
Mircea Iliescu
Sunt pe: