Analizam rezultatele financiare ale emitentilor de la BVB, la a 3-a editie The Power Table

Ultimii dintre emitentii relevanti la Bursa de Valori Bucuresti isi publica la finalul lunii august raportarile financiare pe T2/S1. Saptamana trecuta am avut date doar din partea Impact Developer & Contractor, Patria Bank si Purcari Wineries, pentru ca zilele acestea sa aduca rezultate financiare din partea a inca 11 companii listate, printre care Bittnet S.A., Cemacon, Fondul Proprietatea, IAR Brasov, Sphera Franchise Group, SIF Banat-Crisana sau Transgaz. Norofert S.A. va incheia sezonul de raportari, pe data de 2 septembrie, cand isi va publica rezultatele financiare pe Trimestrul II.

Pana in prezent, rezultatele au fost mixte, dar lasă senzatia ca se depărtează de cel mai rau scenariu. Ceea ce ne temeam cel mai mult, si anume ca societatile listate vor suferi blocaje semnificative in activitate care vor genera pierderi financiare in raportarile la T2, nu s-a intamplat. Intr-adevar, profiturile companiilor au avut de suferit – multi dintre emitenti raportand castiguri mai mici pe primul semestru, comparativ cu perioada similara din anul 2019. Totusi, acestia au reusit sa obtina profit – un aspect extrem de important!

Vom aborda pe larg situatiile financiare ale emitentilor listati pe data de 1 septembrie, la a 3-a editie de Power Table, unde vom analiza cum arata raportarile financiare pentru primele 6 luni din anul 2020. Evenimentul se va desfasura online, incepand cu ora 18:00, participarea fiind gratuita, dar necesita inscriere, in prealabil.

In cadrul evenimentului, vom avea si 2 invitati, carora le veti putea adresa intrebarile voastre. Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing Bursa de Valori Bucuresti, ne va dezvalui care sunt companiile care se pregatesc sa vina la Bursa in perioada urmatoare. Cu Antonio Oroian, broker la SSIF Goldring S.A., vom vorbi despre trecerea BVB la statutul de Piata Emergenta Secundara, care sunt asteptarile, ce va insemna de fapt aceasta upgradare si cat de mult va conta acest nou statut, ca si lichiditate, flux de capital, etc.

Ma bucur ca acest eveniment incepe sa contureze o traditie si le multumesc partenerilor nostri – Bursa de Valori Bucuresti, SSIF Goldring S.A., Dendrio (pentru partea de logistica), Financial Intelligence si Finzoom (Parteneri media) pentru ca au facut posibila aceasta intalnire trimestriala a investitorilor de retail.

Inca nu te-ai inscris?

 

Vino la

The Power Table

Cum arata rezultatele pe trimestrul II 2020 și cum investim - eveniment online

Esti investitor la Bursa de Valori Bucuresti sau esti interesat sa investesti pe Piata de Capital?

Participa online marti, 1 septembrie 2020, incepand cu ora 18:00 la a 3-a editie The Power Table din anul 2020!

Este momentul adevarului, cand vom afla cum se reflecta in mod real criza sanitara si economica in raportarile financiare ale companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Analizam “la rece” rezultatele financiare publicate pentru Trimestrul II de catre companiile listate la BVB. Facem primele calcule de investitii bazate pe cifrele reale raportate de emitenti si primele previziuni legate de profiturile companiilor pentru anul 2020!

Accesul la eveniment este GRATUIT.

Completeaza formularul de inscriere si asteapta pe e-mail confirmarea participarii la eveniment.

Locurile sunt limitate!

Doresc sa ma inscriu la Newsletter-ul BVBescu.ro, pentru a primi articole informative si mesaje comerciale.
Sunt de acord

* Datele din acest formular vor fi utilizate pentru mentinerea comunicarii legate de evenimentele BVBescu.ro.

Sunt de acord* Camp obligatoriu de completat
Imparte aceasta informatie cu prietenii tai:

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare  |  Actualizare date personale
Mircea Iliescu
Sunt pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 5 =