Care este suma maxima pe care ai plati-o lunar pentru informatii financiare?

Ai da bani pentru informatii financiare, analize tehnice, ponturi legate de actiuni s.a.? Vreau sa-mi spui care este suma pe care a-i plati-o pentru un abonament lunar!

[socialpoll id=”2196160″]

Imparte aceasta informatie cu prietenii tai:

Aboneaza-te la Newsletter si primesti gratuit E-book-ul Cum sa investesti la Bursa!

* obligatoriu

Dezabonare  |  Actualizare date personale
Mircea Iliescu
Sunt pe:

3 thoughts on “Care este suma maxima pe care ai plati-o lunar pentru informatii financiare?

 1. Suma lunara trebuie raportata la eficienta informatiilor, traduse prin castigul realizat: 10-20% din castig.
  Este usor pentru cel care cere, dar cand greseste grosolan, tradus in pierderi pe care nu le-a prevazut, pot sa-l intreb si eu cu cat ar fi dispus sa ma despagubeasca?
  Am investit la forex, unde cel care se ocupa de banii mei investiti, a disparut atunci cand a facut o gafa si nu i-a retras in asa fel incat pierderea sa fie cat mai mica.
  De aceea intelegerea este reciproca si intrebarea il avantajeaza doar pe cel ce investeste si nu pe posesor.

 2. Nu știu dacă aș fi dispus să plătesc un abonament lunar. Depinde și cât de sigure sunt analizele…

  Cred că cel mai bine e ca fiecare investitor să își facă propria analiză — dacă pierzi bani, să nu ai pe cine să dai vina.

  1. Sunt de acord cu tine pana la un punct. Asta pentru ca banii nu ii vei plati niciodata in schimbul unor ponturi care se adeveresc intr-o masura sau alta, ci pentru a privi anumite informatii dintr-o perspectiva diferita. Trebuie sa stii ca nici macar traderii din ring de la BVB nu iti pot spune mai multe despre un titlu sau altul decat ca astazi este presiune mai mare la cumparare sau la vanzare (asta mi-a spus-o chiar un amic de-al meu, broker la BVB). Iar asta poti afla si tu, din platforma de tranzactionare online pe care o utilizezi. Desigur, nu sunt naiv sa cred ca marile fonduri de investitii nu stiu incotro bate vantul, ca sa zic asa, dar asta nu vei afla tu, ca mic investitor, decat daca printr-o conjunctura ajungi sa cunosti o persoana din Top Management. Desigur, asta se califica la Inside trading, dar este o alta discutie.
   Revenind, abonamentul lunar il platesti pentru a avea mai multe surse pe care sa le consulti. La final, decizia iti apartine oricum. Acum, daca 7 din 10 zic ca titlul respectiv nu este o investitie buna, cu siguranta ar trebui sa te mai gandesti daca investesti sau nu in el. La fel cum, daca un anumit analist iti ofera constant perspective corecte asupra pietii, opinia lui va cantari mai greu in luarea deciziei si, implicit, vei continua sa-l platesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × four =